dinsdag 13 april 2010

Tip van de meester

De eerste sessie van MR. HORROR's horrorfilmmaak workshop was erg geslaagd volgens mij. Ik kreeg onderstaand mailtje van Jan. Ik dacht ik deel dat met jullie. Weten jullie ook meteen naar welke film jullie moeten tijdens IMAGINE in Kriterion.

Beste deelnemers aan de horrorworkshop,

Hopelijk is de eerste bijeenkomst in het kader van de horrorworkshop jullie een beetje bevallen. (Ter info: met de volhouders zijn we uiteindelijk door gegaan tot ongeveer 22.00 uur)

Ik heb even gekeken naar het programma van Imagine/AFFF en vroeg me af of jullie interesse hebben om woensdag 21 april om 20.10 uur THE ECLIPSE te bekijken: http://www.imaginefilmfestival.nl/titels_vanA_totZ/185. Het is een beetje een underdog in het programma, maar ik vind hem bijzonder geslaagd en eigenlijk is het één van mijn favorieten van dit jaar.

Het leuke van deze screening is dat er na afloop een borrel in het Kriterioncafé is met een groep Nederlandse filmmakers, die verenigd is in het netwerk rond mijn productiemaatschappij House of Netherhorror: http://www.houseofnetherhorror.nl/. Dus op deze manier kunnen jullie kennismaken met een aantal merendeels jonge horrorfilmmakers, van wie je mogelijk ook iets kunt opsteken – of aan wie je je diensten kunt aanbieden voor als ze weer iets gaan draaien.




By the way. Lijkt me leuk als je me volgt op twitter: http://twitter.com/ThomasNowhere

Geen opmerkingen:

 
Free counter and web stats