woensdag 3 december 2008

TOOLBOX WINNERS: RELOAD

Bam! En ook RELOAD heeft een winnaar. Om het spannend te maken eerst twee covers die een eervolle vermelding verdienen en onderaan de winnaar!
Gedeelde tweede plek - Yannick Gregoize & Julianne Woerter: "Interessant vanwege de gelaagdheid van het stuk, maar helaas totaal onbruikbaar als cover, tenzij we een zak geld in onze schoot geworpen krijgen."
Gedeelde tweede plek - Aloe de Vries & Camille Parthesius: "De combinatie van het covermodel, en haar grootste passie vloeit hier hand in hand. Uiteindelijk zijn er net iets teveel factoren die afleiden van het beeld, waardoor deze het niet is geworden."
Winnaar - Kiki van Caspel: "Waarom? De beste covers zijn helder, en eenduidig. Deze cover is precies dat. Er is niets wat afleidt van het portret, maar er is tegelijkertijd toch een eigen beeld gecreeerd. Door de subtiele snedes in de bovenste laag komt de tweede laag sterk naar voren op de punten waar het moet."

Gefeliciteerd Kiki, jouw cover krijgt een ereplek op onderstaande expo tussen de beste bestaande covers van RELOAD. Sick toch? We nemen hierover contact met je op. En natuurlijk is iedereen bij deze uitgenodigd om die expo te checken.



1 opmerking:

Unknown zei

Haha, hele vette shit! Gefeliciteerd Kiki!

 
Free counter and web stats