dinsdag 2 december 2008

TOOLBOX WINNERS: Buzzworks

Ok dan. Het is zover. De eerste winnaar van de eerste pitch van de eerste editie van TOOLBOX is bekend. Alle andere opdrachtgevers zijn nog bezig met beoordelen (zo moeilijk vinden ze het, maar deze week zullen ook de andere winnaars bekend worden gemaakt). Without further a due.

Buzzworks:
"Er zat echt veel talent bij mijn deelnemers. Ik vond het lastig om een keuze te maken, maar je moet toch de knoop een keer doorhakken. Daarom wil ik beginnen met twee mensen die het net niet zijn geworden, maar zeker een eervolle vermelding hebben verdiend.


Eervolle vermeldingen: Nina Willink en Helen Yates zijn twee ruwe talenten met een flink aantal heel goede ideeën voor buttonsetjes; the Rock, Scissors, Paper - set, The wright / wrong box - set op lijntjespapier en nog veel meer potentiële klassiekers. Ik noem Nina en Helen samen omdat bij beide de uitwerking wat rauw is. Soms hebben ze zelf niet eens door dat ze echt een steengoed concept hebben bedacht. Hun beste ideeen moest ik letterlijk uit de prullenbak vissen om ze er op te wijzen dat ze zo goed waren.


Nina Willink - "Rock, Paper, Scissors"

Helen Yates - "Wrong - Wright"


Winnaar: Anna van Lingen maakte bijna drie uur lang de ene goeie set na de andere. Ze neemt geen genoegen met het eerste idee, maar werkt door. Ook de presentatie van de uiteindelijke sets is verzorgd. Het klinkt wat saai maar talent levert pas echt iets bijzonders op als er hard gewerkt wordt. De L.O.V.E. met de letters gevormd door vingers is de winaar van de pitch.

Anna van Lingen - diverse sets

Anna van Lingen - "L.O.V.E."


Anna wordt uitgenodigd om haar buttonset met Buzzworks verder uit te werken. Deze set wordt in een oplage van 100 stuks gemaakt, de setjes worden in verschillende winkels te koop aangeboden. Anna wordt opgenomen in de artist list op www.buzzworks.nl. Iedereen heeft goed werk afgeleverd. Gefeliciteerd Anna!"





1 opmerking:

Sopassé zei

Goeie Keuze, goed werk!

 
Free counter and web stats