woensdag 16 november 2011

48 UUR MET pt. II


48 Uur Met pt. II – the sequel

Die Hard II, Godfather 2, Oceans Twelve, Star Wars: The Empire Strikes Back; films die voor de ondankbare taak stonden om hun voorganger te overtreffen. Niet iedere filmmaker is tegen deze uitdaging opgewassen. Jij wel. Jij bent ervan overtuigd dat je waardige opvolgers van “Knightmare” en “Nerd Alert”, de gelauwerde films van de vorige editie van 48 Uur Met, kunt produceren. Jij bent bereid bloed, zweet en tranen te offeren voor de beste korte film van de wereld. Schrijf je dan in voor 48 Uur Met pt II – the sequel.

48 Uur Met is een filmcompetitie; een experiment voor iedereen die graag eens een film wil maken en een uitdaging voor mensen die dat al doen.

Het werkt als volgt: je schrijft je (met je hele vriendenclub) in, je wordt ingedeeld in teams die worden geleid door filmmakers OpslaanAls en Filmjugend. Je maakt in twee dagen een korte film, de films worden gescreend, door een jury beoordeeld en er worden allerhande prijzen uitgereikt.

Dus. Hard werken, gezelligheid, een hoop filmliefhebbers en collega (aspirant) filmmakers. Schrijf je uiterlijk 23 november 13.00 in via het inschrijfformulier wat HIER kunt downloaden!

Vrijdag 25 november van 18.00 – 20.00 (introductie),

Zaterdag 26 november 13.00 – 18.00 (workshops)

Zondag 27 november 13.00 – 20.00(workshops, screening en prijsuitreiking)

Geen opmerkingen:

 
Free counter and web stats