woensdag 14 september 2011

AUDIOPLAY door CHIRON HOLWIJN

Dit is een oproep aan iedereen die vlot met de pen is en geïnteresseerd is in het schrijven van scripts, dialogen en verhalen. Vind je ook niet dat het tijd is om het HOORSPEL nieuw leven in te blazen? Jawel toch? Bare with me.
Dit is Orson Wells. Hij is om meerdere redenen beroemd en berucht.

Hij schreef bijvoorbeeld WAR of the WORLDS en het leek 'm leuk om radioluisterend Amerika de stuipen op het lijf te jagen met een voordracht ervan. Dat is 'm, op z'n zachtst gezegd, prima gelukt.
Het is bijna niet meer voor te stellen hoeveel impact het voorlezen van een verhaal toen had. En dat is jammer, want waarom niet? Waarom zou je met weinig middelen tegenwoordig niet iets kunnen verzinnen wat net zoveel impact heeft als, zeg, een film?

Dit is een oproep aan iedereen die vlot met de pen is en geïnteresseerd is in het schrijven van scripts, dialogen en verhalen. Het is tijd om het HOORSPEL nieuw leven in te blazen. Schrijf je in en wees de Wells van 2011.
Dit is Chiron. Hij is schrijver en acteur en samen met hem werk je aan een nieuw hoorspel. Hier geeft hij je alvast een paar keiharde tips. Schrijf je in voor AUDIOPLAY. Klik gewoon HIER!

Geen opmerkingen:

 
Free counter and web stats